Szolgáltatások

Polírozás

Az aluminiumról minden réteget eltávolítunk ezután egy speciális eljárással, krómhatásúra polírozzuk.

Árak:

Perempolírozás 4000 ft/db Egész felni polírozás 10000 - 30000 ft/db

Fényezés

A fényezést fényező alvállalkozónkkal készítettjük el, így a felni gyakorlatilag ugyanolyan festékréteget kap mint egy autó. 
A fényezés ára 7000 ft./db -tól kezdődik a kiválasztott festék és a felmerülő hibák fügvényében.

Felnijavítás

Az alufelnik a rossz útburkolatoknak köszönhetően állandó erős igénybevételnek vannak kitéve és idővel elhajlanak vagy eltörnek. A deformálódott és elrepedt vagy eltört felnik javítása sok esetben még kivitelezhető. 

Árak alap javítás esetén, méret szerint (col):

Kerék kiegyensúlyozás

Ahol bizonyos alkatrészek egy tengely körül forognak, fellép a kiegyensúlyozatlanság. Kiegyensúlyozatlanságnak a tömeg egyenetlen eloszlását nevezik egy forgó tárgyon.  A gépjárművek esetében ez a gumiabroncsok rázkódásához és a gumiabroncsok, csapágyak és egyéb futóműalkatrészek nagyobb mértékű kopásához vezet. 

Az első kerekeken ezen kívül a kormány remegéséhez vezet, ami kimondottan veszélyes kormányzási tulajdonságokat okoz, rossz egyenes futási jellemzőket és kanyarstabilitást eredményez, ami jelentősen csökkenti a közlekedésbiztonságot. A korszerű kerékkiegyensúlyozó gépek segítségével maradéktalanul kiküszöbölhető a kiegyensúlyozatlanság, ami biztonságos, kényelmes menettulajdonságokat biztosít. 

Ezen okból kifolyólag azt ajánljuk, hogy minden kerék- illetve gumiabroncscserét követően a gumiabroncsokat szakemberrel egyensúlyoztassák ki. 

A megbízható kerékkiegyensúlyozási eredmények eléréséhez elengedhetetlen feltétel a gumiabroncs gépkocsinak megfelelő központosítása és rögzítése. 

A kerekek áthelyezésekor ajánlott a kerekeket kiegyensúlyozni.